Nejnovější recenze ze sekce Barové stolky
- Velikost
- Příšerná kvalita
- Při dodání chyběl jeden úchyt na kolečko (nejedná se o chybu produktu)
- žádná
Cena neodpovídá kvalitě, nohy jsou imitace dřeva, špatně se skládá, kvalita je ubohá, cena drahá
Kvalitní Výrobek za skvělou cenu
Chybí předchystané dírky pro šroubky v desce stolku. Ale jinak je složení jasné a během chvilky.
Reakce obchodu PATRO.cz
Dobrý den, děkujeme za nákup a hodnocení produktu. Velmi nás těší, že jste byl s nákupem i produktem z https://www.patro.cz/ spokojen. Lukáš Zasadil, Patro.cz
- pěkné
perfektní, zakoupeno jako stolek k bazénu na nápoje a plní svou funkci, uvidíme jak je odolný povětrnostním podmínkám
vzhledově moc hezký, kvalitní provedení
- Pěkný doplněk
- Aretace otáčení
Kvalitní zpracovaní, pěkný design.
- Odpovídá představě
- Sedí s popisem
Zboží došlo v pořádku prostřednictvím PPL
- Vzhled
- Zpracování
Stůl vypadá hezky, ale jeho zpracování už tak hezké není. Vrstva laku je dosti malá a tvarově... není to tak úplně kruh. Některá místa hran jsou přibroušena více, takže když se stůl otáčí, je to docela vidět. Zřejmě bych si příště vybral jinou značku.
Stolek je pevný a stabilní, dá se snadno složit.
- Naprosté zklamání z kvality zpracování výrobku. Na to, že z Německa, spíš to vypadá, že se na tom učili učni. Nedotažené vruty, chybějící vruty, nekvalitně ohoblováno, po složení deska není v rovině.
- moje chyba, že jsem si představovala, že je stůl kožený, proto zklamání, jinak asi odpovídá popisu
- Nestabilní
- Myslela jsem, že se jedná o kůži
- hodně se klinká
- jsou na něm dost vidět otisky prstů
- levný
- trochu "fórové" provedení
- rychlá montáž a bez problému
Dizajn hezký, montáž snadná, odpovídající cena.
- otočný, délkově nastavitelný, designově vydařený, plně splňuje očekávání a je příjemným osvěženém interiéru
Zobrazuji 21 - 40 ze 51 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »